Play Video

OŘECHOVÉ KOŠÍČKY S ČOKOLÁDOVÝM KRÉMEM

Pro ideální chuť použijte

... a dále
  • 500 g hotového ořechového lineckého těsta
  • 300 ml smetany De luxe 40 %
  • 150 g hořké čokolády
  • 100 g namletých opražených lískových ořechů

Postup přípravy

  1. Těsto nakrájejte na kousky, které vtlačte po obvodu do formiček.
  2. Pečte v troubě vyhřáté na 175 °C 12 minut, po upečení vyklopte a nechte vychladnout.
  3. Do rendlíčku nalijte smetanu a ohřejte ji těsně pod bod varu. Jakmile se začnou objevovat na povrchu bublinky, stáhněte rendlík z plotýnky a přelijte jí připravené čokoládové vločky.

Další recepty na Váš stůl

SLANÝ KOLÁČ NA PLECH

HRÁŠKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA

MRKVOVÉ DORTÍČKY

Trasy, na kterých jsme umístili cedule