Listové těsto rozválejte na obdélník silný přibližně 3 mm a nakrájejte ho na proužky široké asi 2 cm. Pokud jste koupili rozválené těsto, máte o práci méně. Každý proužek šikmo naviňte na kovovou trubičku na kremrole, kterou jste předem potřeli máslem. Spoj těsta umístěte směrem dolů.
Přeneste kremrole na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C (horní/spodní ohřev) přibližně 15 minut, dokud nejsou krásně zlatavé. Po upečení je nechte chvíli vychladnout a opatrně je stáhněte z trubiček.
Kelímek Pařížské šlehačky Kunín dobře vychlaďte, ideálně přes noc v lednici. Vychlazenou šlehačku přelijte do mísy a přidejte přibližně 1 lžíci moučkového cukru. Šlehejte na střední otáčky, dokud nevznikne pevný a hladký čokoládový krém, což trvá přibližně 2–3 minuty.
Když jsou kremrole zcela vychladlé, naplňte je vyšlehanou Pařížskou šlehačkou Kunín pomocí cukrářského sáčku s ozdobnou špičkou. Nakonec je posypte moučkovým cukrem. Kremrole s nadýchanou čokoládovou šlehačkou jsou lahodným dezertem, který potěší nejen chuťové buňky, ale i oko svým elegantním vzhledem.