Na oleji a másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte česnek a nechte rozvonět, poté přidejte sekaná rajčata. V této fázi ochuťte solí, pepřem, cukrem a nechte půl hodiny vařit na mírném ohni. Do hotového rajčatového základu přimíchejte Krémovou do omáček a nechte prohřát.
Kuřecí prsa očistěte, osolte a opepřete. Na pánvi rozpalte olej a zatáhněte na něm kuřecí prsa, aby dostala zlatou barvu. Vytáhněte z pánve a dejte odpočinout.
Na pánvi rozpusťte lžíci másla a orestujte nakrájený česnek, jalapeños a sušená rajčata. Do směsi přilijte víno a nechte vypařit. Nakonec zamíchejte najemno nakrájenou petržel.
Uvařené gnocchi promíchejte s dvěma naběračkami rajčatové omáčky. Kuřecí prsa nakrájejte na plátky a navrch dejte směs ze sušených rajčat, jalapeños a česneku.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.