PIKANTNÍ PAPRIKOVÝ DIP

Pro ideální chuť použijte

... a dále
  • 1 konzerva bílých fazolí (400 g)
  • 2 velké pečené (nebo grilované) červené papriky
  • 1 větší stroužek česneku
  • cca 3 PL Zakysané smetany Kunín
  • 1 PL hořčice
  • cca ½–1 lžičku soli
  • ½ lžičky mletého kmínu
  • sušené chilli vločky podle chuti

Postup přípravy

  1. Fazole z konzervy dobře opláchněte pod tekoucí vodou.
  2. Spolu s dalšími surovinami je dejte do kuchyňského robota se sekacím nožem. Vše dobře rozmixujte a podle potřeby ještě dochuťte solí či kmínem.
  3. Podávejte dobře vychlazený.

Další recepty na Váš stůl

SLANÝ KOLÁČ NA PLECH

MRKVOVÉ DORTÍČKY

HRÁŠKOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA

Trasy, na kterých jsme umístili cedule