Složení
mléko
ochucující složka 17 % (koncentrovaná jablečná šťáva 54 %, koncentrované jablečné pyré 15 %, ovesné vločky 4 %, kukuřičný škrob, přírodní aromata, stabilizátor: pektin; skořice 0,2 %, koncentrovaná citronová šťáva)
frukto-oligosacharidy
bakterie mléčného kysání obsahující: Bifidobacterium, BB-12® (10⁶/g) a Lactobacillus acidophilus, LA-5® (10⁶/g).
Alergologická informace
- mléko a výrobky z něj
- obiloviny obsahující lepek
Výživové údaje na 100 g
- Energie 333 kJ / 79 kcal
- Tuky 1,4 g
- z tho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
- Sacharidy 12,8 g
- z toho cukry 10,1 g
- Vláknina 1,3 g
- Bílkoviny 3,1 g
- Sůl 0,11 g
- Vápník 100 mg (12,5 % RHP/RP)